На Київщині прокурор "віджав" Bentley, яке розшукує Інтерпол

Відомство направило в суд обвинувальний акт щодо горе-прокурора.

Фото: Моя Київщина.Прокурора Бориспільської місцевої прокуратури звинуватили в незаконній передачі автомобіля Bentley вартістю 890 тис. грн особам, які не були його власниками. Більш того, машина перебувала в розшуку Інтерполу. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області, передають Патріоти України.

У зв'язку з тим, що сталося відомство затвердило і направило в суд обвинувальний акт щодо вищевказаного прокурора, якого підозрюють у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених частиною 1 статті 366 (службове підроблення) та частиною 5 статті 191 (розтрата чужого майна, яке перебувало у віданні, шляхом зловживання посадовою особою своїм службовим становищем, вчинена в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.
«Під час досудового розслідування встановлено, що обвинувачений, зловживаючи службовим становищем, видав автомобіль марки Bentley вартістю 890 тис. грн, який належав юридичній особі-нерезиденту і знаходився в міжнародному розшуку по лінії Інтерполу, особам, які не були власниками зазначеного майна і не мали права ним розпоряджатися. В даний час місцезнаходження вказаного автомобіля невідомо », - йдеться в повідомленні.
Тепер обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...