На Миколаївщині школяр повісився на ручці від дверей (фото)

Підліток прив'язав мотузку до дверної ручки, став на коліна і скоїв суїцид через повішення.

Фото: РБК-Україна.У Миколаївській області покінчив з собою 14-річний підліток. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області у соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

Трагедія сталася 4 грудня в одному з сіл Єланецького району.

За даними правоохоронців, хлопчик прийшов додому після навчання і закрив свою кімнату на ключ. Потім підліток прив'язав мотузку до дверної ручки, став на коліна і скоїв суїцид через повішення.

За словами сусідів, родина є благополучною.

Тіло померлого хлопчика направлено на судово-медичну експертизу. Правоохоронці з'ясовують обставини і причини події.

Цей факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України "Умисне вбивство", як того вимагає процедура у випадку подій зі смертельним результатом.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як радянська влада влаштувала першотравневий мітинг, приховуючи катастрофу на ЧАЕС: Шокуючі подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 17:00

Офіційна інформація про те, що на ЧАЕС сталася аварія з’явилася лише ввечері 28 квітня та обмежилась 15-секундним повідомленням, в якому йшлося про пошкодження атомного реактора та про те, що вживаються всі необхідні заходи. Попередження про небезпеку ...

Зараз окупанти дуже активно атакують нашу будівельну техніку - військовий експерт

неділя, 28 квітень 2024, 16:41

Військовий експерт у галузі зв’язку, РЕР та РЕБ Сергій Бескрестнов із позивним Флеш в інтерв'ю Radio NV розповів, що окупанти зараз атакують українську будівельну техніку, передають Патріоти України. «Зараз рашисти дуже активно атакують нашу будівельну...