"На подвал уже забрали?": У мережі показали, як російська пропаганда перетворила дітей з окупованого Донецька у "втрачене покоління" (фото, відео)

Діти звинувачують Збройні сили України в "недотриманні мінських угод", а також скаржаться, що українські силовики борються з перевезенням контрабанди в "Л/ДНР".

Фото: 24 Канал.У мережі показали відео, зняте в одній зі шкіл окупованого Донецька, на якому школярі в суперечках з учителем використовують штампи російської пропаганди про Україну. Відповідний ролик був опублікований на YouTube, передають Патріоти України.

Зокрема, діти звинувачують Збройні сили України в "недотриманні мінських угод", а також скаржаться, що українські силовики борються з перевезенням контрабанди в "Л/ДНР".

Відповідне відео викликало значний резонанс в мережі.

"Коли тебе здадуть твої ж учні", - зазначив Necro Mancer.

"На підвал вже забрали?" - пише bichik

"Вражає наскільки порожньо і темно в головах студентів", - зазначив AccentOlimp.

"Втрачене покоління дітей Донецька", - резюмував користувач з ніком Включи мізки.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 28 квітня. Хто цього дня тішиться шастям

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Православна церква України 28 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. У свято 28 квітня з...

Вхід Господній в Єрусалим (Вербна неділя): Історія свята. Традиції та головні заборони дня

неділя, 28 квітень 2024, 7:15

Вхід Господній в Єрусалим (в українському народі традиційна назва - Вербна неділя). Це свято асоціюється з приходом весни і наближенням Великодня. Його завжди відзначають з радістю і нетерпінням, хоча історія дня зовсім не щаслива. Відзначають його в о...