"На полях "республіки" хє*ові справи": Дейнега розповів, як Захарченко відбирає у людей врожаї

На думку волонтера, подібне рішення "говорить про кілька речей". Перш за все, про те, що "Росія згортає фінансування "республік", і ті начитають обдирати народ".

Фото: РБК-Україна.Рішення ватажка "ДНР" Олександра Захарченка про відбір врожаю, вирощеного на ділянках "державної" і "муніципальної" власності "республіки" свідчить про те, що справи там "зовсім хе*ові", але такий захід не вирішить проблему забезпечення продуктами харчування. Таку думку висловив волонтер, координатор громадської ініціативи "Повернись живим" Віталій Дейнега, передають Патріоти України.

"Якщо вони починають шкуродерити, це означає, що справи зовсім хе*ові. Але такими заходами вони все одно не вирішать своє питання", - переконаний він.

На думку волонтера, подібне рішення "говорить про кілька речей". Перш за все, про те, що "Росія згортає фінансування "республік", і ті начитають обдирати народ".

Крім того, це свідчить про сильну наркотичну інтоксикацію "лідерів" "республік". "З моєї точки зору, Захарченко та Батурин давно відібрали у людей врожаї конопель і явно потребують поповнення запасів. Тому що те, що вони роблять, і те, що вони несуть, говорить про сильний наркотичний токсикоз і ушкодження центральної нервової системи. Чого ми і далі їм бажаємо", - заявив Дейнега.

Відповідаючи на запитання "Обозревателя", чи можуть подібні заходи спровокувати протести, волонтер сказав: "Там все дуже тоталітарно, тому протести поки що малоймовірні. Але невдоволення, звісно, буде зростати".

Дейнега також зауважив, що місцеві жителі завжди мають можливість переїхати на підконтрольну Україні територію. "Якщо людина отримує якусь пенсію, вівсянкою якось переб'ється. А чоловіки, у яких мізків немає, підуть воювати проти нас. На жаль, що поробиш, це їхній вибір", - констатував він.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...