На Сумщині стався потужний вибух на автозаправці, є постраждалі (фото)

Внаслідок вибуху пошкоджено автомобіль та травмовано двоє людей, які знаходились поряд.

Фото: Преса України.У Шостці на газовій заправці вибухнув автомобіль Chery Amulet, внаслідок чого двоє чоловіків госпіталізували. Вибух стався близько дев’ятої години ранку під час заправки легкового автомобіля Chery Amulet. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області на своїй сторінці у Фейсбук, передають Патріоти України.

"Унаслідок вибуху газоповітряної суміші пошкодило автомобіль та травмовано двоє людей, працівника газової заправки та власника транспортного засобу, які знаходились поряд",– йдеться у повідомленні.

Постраждалі – чоловіки віком 50 та 60 років, які в тяжкому стані були доставлені в лікарню. Медики діагностували в них проникаючі поранення лівого ока, пошкодження м’яких частин обличчя та шиї, а один з них втратив слух в наслідок вибуху. Наразі правоохоронці встановлюють причини та обставини вибуху, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...