На Сумщині видали пенсію сувенірними грошима

Листоноша зізналася в тому, що підмінила справжні гроші сувенірними купюрами через своє складне матеріальне становище, невелику заробітну плату і підвищення комунальних платежів.
Фото: Експрес.Листоноша видала жителям в Сумській області пенсію в розмірі 1,2 тисячі гривень сувенірними грошима. Про інцидент повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції Сумської області, передають Патріоти України.
"До чергової частини Білопільського відділення поліції із заявою про шахрайство звернулася місцева 87-річна жителька, яка розповіла, що два тижні тому отримала пенсію, яку їй зазвичай приносить листоноша. Як виявилося пізніше видані гроші номіналом 100 грн є сувенірними", - розповіли в поліції .
Відомо, що під час наступних оперативно-розшукових дій затримали листоношу у віці 51 рік, яка зізналася в тому, що підмінила справжні гроші сувенірними купюрами через своє складне матеріальне становище, невелику заробітну плату і підвищення комунальних платежів.
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину за частиною 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...