"На улице зима, в доме нет тепла": На Харківщині люди перекрили дорогу через те, що їм не увімкнули опалення в будинках (фото)

На трасі в заторі стояли десятки машин. Учасники акції вимагали покарати місцевих комунальників за відсутність тепла в будинках.

Фото: Укрінформ.У селищі Покотилівка, що поблизу Харкова, перекривали дорогу на знак протесту проти відсутності тепла в будинках. Про це кореспонденту Укрінформ розповіли у відділі комунікацій ГУ Нацполіції у Харківській області, передають Патріоти України."Акція почалася відразу після полудня. Учасники акції перекрили дорогу "Харків-Сімферополь". Для з'ясування всіх обставин на місце події виїжджала слідчо-оперативна група і група реагування патрульної поліції Харківського райвідділу", - зазначили в відомстві.На трасі в заторі стояли десятки машин. Учасники акції вимагали покарати місцевих комунальників за відсутність тепла в будинках.Через годину рух відновився.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Маневреність" ворогам не допомогла: Окупантів залишили "без колес" на Бахмутському напрямку (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:39

Бійці Державної прикордонної служби України "викладають" практичні уроки піхоті РФ, яка взяла за звичку добиратися до лінії фронту мотоциклами. Про таку хитрість ворога раніше згадували у 92-й окремій штурмовій бригаді, передають Патріоти України. Як п...

Журналіст Роман Цимбалюк пояснив, чому не варто сміятися з російських ток-шоу

субота, 27 квітень 2024, 22:27

Над пропагандистами та їхніми заявами не варто сміятися, оскільки до погроз, які лунають на мільйонну аудиторію, слід ставитися дуже уважно. Таку думку висловив журналіст Роман Цимбалюк в інтерв’ю «Главкому», передають Патріоти України. Журналіст не по...