На вокзалі Мукачева мати загубила дев'ятьох дітей

Горе-мати посадила дітей у потяг чи то в Стрию, чи то в Тернополі, а сама зникла.

Фото: Вісті.Мати загубила дев'ятьох дітей на Закарпатті. На залізничному вокзалі в Мукачеві, працівники станції помітили дітей віком від чотирьох до шістнадцяти років, які безтурботно гуляли по перону, передають Патріоти України з посиланням на Газета.ЮА.

Тож викликали поліцію. Та з'ясувала, що всі вони ромської національності. Мати посадила їх у потяг чи то в Стрию, чи то в Тернополі, а сама зникла, повідомили в поліції.

Діти мали доїхати до однієї зі станцій Закарпаття, де їх начебто хтось мав зустріти. Проте прибули в Мукачево й не знали що робити далі. Працівники поліції передали загублених в обласний притулок, а матір розшукують.

Якщо жінку знайдуть, і підтвердиться факт неналежного виховання дітей, їй загрожує позбавлення батьківських прав.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...