На Житомирщині люди врятували мале дівча від педофіла (відео)

Будівельники врятували 9-річну дівчинку, яку намагалися зґвалтувати просто посеред дня.

Фото: ТСН.Будівельники врятували 9-річну дівчинку, яку намагалися зґвалтувати просто посеред дня на Житомирщині. Четверо чоловіків, які працювали на даху, випадково побачили підозрілого молодика з дитиною і вирішили переконатися, що дівчинці нічого не загрожує, йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Спершу робітники думали, що то гуляє батько з донькою, але коли перехожий зник у кущах, запідозрили лихе. Леонід Іванов із трьома товаришами кинулися на допомогу дівчинці. "Хвилини дві-три, з кущів ніхто не виходив. Хлопці зразу побігли подивитися, бо в голову зразу лізе – нічого хорошого не може бути", - розповів він. У кущах будівельники побачили чоловіка з розстібнутими штанями, той спробував утекти. "Я забіг, відкинув його, він хотів втекти – його повалив", - розповів очевидець Богдан Лосінський.

Четверо чоловіків випадково побачили підозрілого молодика з дитиною і вирішили переконатися, що дівчинці нічого не загрожує. І виявилося, що спішили не дарма. 26-ти річний місцевий житель схопив дівчинку просто на вулиці, затулив її рота аби не кричала і за лічені хвилини зник із нею у чагарниках.

Скривдити 9-річну дитину зловмисник не встиг, але вона все одно була дуже налякана. Будівельники зателефонували до поліції та батьків дівчинки. "Перша поліція була, потім вже приїхав батько з братом. Вони також у шоці були", - каже Леонід Іванов. Правоохоронці затримали підозрюваного, яким виявився 26-річний річний місцевий житель, який раніше вже був засуджений за пограбування. Дівчинку він схопив просто на вулиці, затулив її рота, аби не кричала, і за лічені хвилини затяг її у чагарники. "Якби хлопці не звернули на неї увагу, міг би статися летальний випадок. Але, слава Богу, цього не трапилось, і вони проявили мужність", - наголосив заступник начальника Новоград-Волинського відділу поліції Андрій Жуковський.

Нині цей випадок обговорює все містечко: будівельників люди називають героями, а єдине, про що шкодують, що мало побили збоченця. Самі ж рятівники дівчинки переконані, що кожен на їх місці вчинив би так само. Підозрюваний у замаху на зґвалтування вже під вартою, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...