"НАБУ - це смішна організація, там працюють недієздатні особи", - Бірюков виступив зі скандальною заявою (фото)

Радник президента України розповів про колосальну різницю у витратах на утримання бійців НАБУ і ЗСУ. За логікою Бірюкова або ЗСУ треба платити як НАБУ, або НАБУ як ЗСУ. От тільки хто боротиметься з топ корупцією за копійки? Адже країна це вже проходила.

Фото: Антикор.Радник президента України Петра Порошенка та керівник волонтерського руху "Крила Фенікса" Юрій Бірюков розкритикував Національне антикорупційне бюро України, порівнявши його зі Збройними силами. На своїй сторінці в Facebook Бірюков розповів про колосальну різницю у витратах на утримання бійців НАБУ і ВСУ, а також звернув увагу й на інші відмінності, передають Патріоти України.

"Боєць спецназу НАБУ: екіпірування й спорядження від 60 000 гривень, кращі світові бренди - за бюджетні гроші. Зарплата від 30 000 гривень в місяць. Боєць спецназу ВСУ: екіпірування й спорядження від 12 000 гривень, кращі світові бренди - за свої гроші. Зарплата від 10 000 гривень на місяць. При роботі на нулі і за нулем - від 20 000 гривень на місяць ", - написав Бірюков.
Також він підкреслив, що бійці спецназу НАБУ живуть вдома і працюють в мирному місті, тоді як бійці ВСУ живуть в наметах і працюють на передній лінії реального фронту.
"Вчора знову НАБУ, вчора знову смішна історія, вчора знову марення за бюджетні гроші. Я все більше і більше не розумію сенсу того, що відбувається з цією смішний організацією і все більше і більше хочу зрозуміти - їх хтось і колись перевірить на осудність? " - додав Бірюков.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...