"Начните новую жизнь с 1-го января!" - Навальний привітав росіян з Новим роком на тлі "намальованого" Кремля (відео)

Також російський опозиціонер підсумував власні досягнення за 2017 рік та роздав громадянам РФ багато життєвих порад.

Фото: Госновости.Один з лідерів російської опозиції Олексій Навальний, якого не допустили до участі у чергових виборах президента у березні 2018 року, одночасно з Володимиром Путіним випустив своє звернення до громадян. Відео опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

На тлі намальованого крейдою Кремля він закликав росіян "почати нове життя з 1 січня".

"Товаришуйте з тими, хто вам подобається. Почніть нове життя з 1 січня. Або не розпочинайте, якщо у вас немає таких планів. Будьте самими собою, але залишайтеся гарними людьми, які чинять правильно та чесно в будь-якій ситуації. У 2018 році, як і в будь-якому іншому, все залежить тільки від нас самих ", - сказав він.

Також Навальний підсумував власні досягнення за 2017 рік.

"У мене цей рік був цікавим. Я провів його серед вас. Об'їздив всю країну, познайомився і потоваришував з величезною кількістю прекрасних і сміливих людей. Працював з прекрасною командою. щось у нас вийшло, щось - ні. І в 2018 році ми будемо намагатися краще ", - заявив він.

Наразі цей запис вже переглянуло біля півмільйона людей.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія не спромоглася скористатись "вікном можливостей" для прориву: Перший транш допомоги США з 61-мільярдного пакету вже вплинув на ситуацію на фронті, - Дикий

неділя, 28 квітень 2024, 2:35

Перші партії поставок з мільярдного траншу 61-мільярдного пакету допомоги США юридично дооформленої у вівторок, 23 квітня, згідно обіцянок американців, вже перетинають кордон України. Хоча допомога фвзично ще не надійшла, Україна змогла збільшити норми...

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...