Поглумилися над недонаддержавністю: У Путіна нові санкції США назвали "самыми циничными из всех"

Косачев зазначає, що Трамп оголосив нові санкції щодо Росії за "нібито" порушення договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності (РСМД).

Фото: РИА Новости.Глава міжнародного комітету Ради Федерації Констатин Косачев назвав оголошені президентом США Дональдом Трампом санкції проти Росії за нібито порушення договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності «найбільш цинічними з усіх» санкцій США, передають Патріоти України з посиланням на РІА «Новини».

«Объявленные Трампом новые санкции в отношении России за якобы нарушение договора о ликвидации ракет средней и меньшей дальности (РСМД) являются, возможно, самыми циничными из всех, которые вводились США. Ибо здесь главный нарушитель атакует того, кто его уличил в нарушении», — сказав він.

Косачев підкреслив, що росйська сторона зацікавлена у залишенні договору в силі.

«И поэтому циничная игра Вашингтона в «чужого виноватого» с явной целью добить и этот важнейший договор в сфере контроля над вооружениями (как они уже поступили с договорами по ПРО и по обычным вооружениям (ДОВСЕ), конечно же, нами отслеживается и не останется без ответа», — відмітив він.

За його словами, на відміну від США, для Росії і всіх європейських держав цей договір являє стратегічну важливість.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 3 травня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:05

Ще один випуск огляду ситуації в зоні бойових дій. Також приділив наприкінці увагу питанню формування групи військ "Північ" та її загрози Харкову. Особливо хочу звернути вашу увагу на те, що завтра хочу записати відео у форматі відповідей на ваші пит...