"Напишите это себе на лбу!": Мешканці Донецька обурилися плюндруванням "Донбас Арени" (фото)

Невідомі обписали різними написами один із символів захопленого терористами "ДНР" об'єкта - літери FCSD на території стадіону "Шахтаря".

Фото: Антикор.Жителі Донецька знову прийшли в лють від поведінки своїх земляків, які влаштували акт вандалізму на стадіоні "Донбас Арена". Зокрема, невідомі обписали різними написами один із символів захопленого терористами "ДНР" об'єкта - літери FCSD на території стадіону "Шахтаря", повідомили у групі "Донецьк-Online" в соціальній мережі Вконтакте, передають Патріоти України.

"У черговий раз була неприємно здивована, як деякі "городяни" проявляють надздібності до вандалізму. Варто, наприклад, тільки поглянути на одну з візитних карток Донецька, - пам'ятний знак FCSD! Звертаюся до авторів публікацій на цьому пам'ятнику і інших громадських об'єктах: "Люди, якщо щось хочете про себе повідомити світу, напишіть це краще собі на лобі!" - пишуть в мережі.

У коментарях донеччани повністю підтримали гнів автора повідомлення. "Руки б відірвати", "Не люди, а стадо тварин", "У нас люди тільки нити можуть і гадити", "Малолітнє бидло якесь скоріше за все", "Так нехай веселяться дебіли. Все одно ні футболу, ні аеропорту нам тут більше ніколи не побачити", - відреагували городяни.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...