"Нас до сих пор все ненавидят и боятся! Восточная Европа ушла от нас! Украина уходит!": Жириновський "поставив на місце" помічницю Путіна (відео)

Політика не на жарт розізлила глорифікація Жовтневої революції та комуністичного режиму.

Фото: УНІАН.Російський політик Володимир Жириновський накричав на соратницю Путіна Ірину Ярову, жорстоко розкритикувавши прихід більшовиків до влади в Росії в 1917 році. Відео інциденту виклав на своїй сторінці блогер Сергій Запорізький, передають Патріоти України.

На відео Жириновський заявляє, що саме події 1917 стали причиною ізоляції Росії.
"Ви що, не розумієте, що ми натворили? Ми вплинули негативно! Нас досі всі ненавидять і бояться! Східна Європа пішла від нас! Україна йде! Всі від нас йдуть, а ви до сих пір цього зрозуміти не можете! Це кров, яку ви пролили", - емоційно прокричав Жириновський в ефірі російського телеканалу.
Також він зазначив, що індустріальне зростання Радянським Союзом було досягнуте виключно завдяки праці ув'язнених, а більшовики вбили мільйони людей.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...