Наша пісня гарна й нова: Кремлівські ЗМІ запустили фейк про захоплення Жовтневого палацу прихильниками Саакашвілі (фото)

Ряд російських ЗМІ опублікували неправдиву новину про те, що прихильники лідера політсили "Рух нових сил" нібито захопили Міжнародний Центр Культури і Мистецтва у Києві.

Фото: 24 Канал.Російські ЗМІ 17 грудня опублікували фейкову новину про те, що прихильники лідера політсили "Рух нових сил" Міхеїла Саакашвілі нібито захопили Міжнародний Центр Культури і Мистецтва (Жовтневий палац) у Києві. Відповідні повідомлення були опубліковані на інтернет-ресурсах і в соцмережах телеканалу "НТВ" і агентства "РИА Новости", передають Патріоти України.

Насправді опубліковані російськими пропагандистами повідомлення не відповідають дійсності. Як відомо, учасники "Маршу за імпічмент" дійсно брали в облогу концертний зал, також мали місце зіткнення з правоохоронцями, в хід йшли димові шашки. Однак пізніше активісти по команді Саакашвілі попрямували до Майдану Незалежності.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...