Навіть в Інтернет не дозволяють заходити: Трамп назвав державу-терориста №1 (відео)

Різку заяву стосовно Ірану президент США зробив у новорічному зверненні в соціальній мережі.

Фото: РБК-Україна.Президент США Дональд Трамп опублікував у Twitter своє новорічне привітання, адресувавши його не тільки своїм прихильникам, а й "ненависникам" та "брехливим ЗМІ", повідомляють Патріоти України.

"Оскільки наша країна швидко стає розумнішим і сильнішим, я хочу побажати всім своїм друзям, прихильникам, ворогам, ненависникам і навіть самим нечесним брехливим ЗМІ щастя і здоров'я в Новому році. 2018 рік стане відмінним роком для Америки!" - написав президент Сполучених Штатів.

Загалом він оприлюднив серію твітів, в яких підсумував своїх досягнення за 2017 рік. Зокрема, він висловив думку, що якби до влади в США прийшли демократи, очолювані Хілларі Клінон, то все накопичення американців знецінилися б вже на 50%, якщо брати період від дня проведення президентських виборів і до тепер.

Що ж стосується зовнішньої політики, то Трамп назвав Ісламську республіку Іран (ІРІ) "державою №1 з спонсорованим тероризмом і порушеннями прав людини". Також він розкритикував Тегеран за обмеження доступу в інтернет, де могли спілкуватися мирні демонстранти.

Новий рік американський президент разом зі своєю дружиною Меланією та їхнім спільним сином Бероном зустрічає на елетному курорті Мар-а-Лаго у Флориді.

Відео з новорічним привітанням Трампа переглянуло вже біля 2 млн людей.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...