Навколо самі "фашисти" та русофоби: Лавров закатав істерику Естонії

Міністр закордонних справ Росії заявив, що Естонія "тягне НАТО і ЄС в напрямку оскаженілої русофобії".

Фото: ФАКТИ.Міністр закордонних справ Сергій Лавров заявив, що Естонія "тягне НАТО і ЄС в напрямку оскаженілої русофобії". Про це повідомляє "Російська газета", передають Патріоти України.

"Для того, щоб Росія та Естонія жили нормально, потрібно перестати бути одним з трьох-чотирьох головних активістів в НАТО і Євросоюзі, які на смерть стоять за те, щоб тягнути всі ці структури в напрямку оскаженілої русофобії", - сказав Лавров.

Також він звернув увагу на досі не ратифікований договір про російсько-естонський кордон. Спочатку документ був підписаний обома сторонами в 2005 році.

Пізніше РФ відкликала свій підпис. Другий варіант договору про кордон, підписаний в 2014 році, знову опинився неробочим, оскільки, як заявив Лавров, з естонської сторони "русофобська риторика зашкалювала".

"Кордон існує, договір, я сподіваюся, в якийсь момент буде ратифікований, ніхто цей кордон не ставить під сумнів", - сказав він.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...