"Навкруг стоїть сморід нечистот та масово всихають дерева": Активіст показав, як київські забудовники знищують ліс (фото)

Під час перевірки тут виявлено дві каналізаційних труби, якими просто в ліс витікають каналізаційні стоки.

Фото: facebook.com."Забруднення каналізаційними стоками Голосіївського національного парку", - такий допис з'явився на сторінці у Фейсбук в Олександра Соколенко, передають Патріоти України.

"111 квартал Святошинського лісництва. Сьогодні під час перевірки тут виявлено дві каналізаційних труби, якими просто в ліс витікають каналізаційні стоки, найімовірніше, з ЖК "Чайка". Навкруг стоїть сморід нечистот та масово всихають дерева. Будівельні київські традиції".
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...

"Бо сама Юля - нуль і на що не впливає": Український журналіст порадив вдові Навального звернутися до... СБУ

понеділок, 29 квітень 2024, 21:43

Замість того, щоб чекати і терпіти, Юлія Навальна має обрати інший шлях боротьби – заявити, що Росію захопили злочинці та закликати всіх до боротьби із ними. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. «Для...