Не дають про себе забути: Дівулі з Femen спалили ведмедів біля магазину Порошенка (фото)

​Поліція приїхала на місце НП вже після завершення акції.

Фото: facebook.com.У вівторок, 31 жовтня, ввечері в Києві біля магазину «Roshen» в районі станції метро «Арсенальна" активістки Femen в макіяжі, явно приуроченому до Хеллоуїну, вимагали імпічменту президента Порошенко, передають Патріоти України з посиланням на сторінку Femen у Фейсбук:

"В Хеллоуиновскую ночь напротив одного из магазинов торгующих конфетами произвольно самовозгорелись плюшевые монстры. Совершенно случайно на месте происшествия оказалась секстремистка FEMEN с традиционным для этого дня призывом: конфеты или импичмент.

Акция посвящена жадности Президента Украины, который даже под страхом политической смерти не готового расстаться со своими конфетами. Пока винницкое плюшевое семейство продолжает накапливать на зиму подкожный жир, народ Украины сосет костлявую лапу".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія отримає відплату: Афонський старець побачив перемогу ЗСУ (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 23:02

Для України цей рік буде випробуванням сили, віри та єдності народу. Але, попри важкі випробування, українська держава завершить війну перемогою у своїй боротьбі за справедливість. Про це розповів Афонський старець-пророк Данило, передають Патріоти Укр...

"Ситуація нагадує початок вторгнення РФ": Військкор заявив про перекидання бійців ГУР до Часового Яру

неділя, 28 квітень 2024, 22:52

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко заявив, що Україна перекинула до Часового Яру на Донеччині бійців Головного управління розвідки для оборони міста. Про це він повідомив із посиланням на власні джерела у спецслужбі, передають Патріоти України. "За ...