Не поділили місце в маршрутці: У Києві влаштували різанину в громадському транспорті (фото)

Чоловік виштовхав іншого пасажира з транспорту, завдавши йому удар ножем в біцепс стегна і втік.

Фото: Дзеркало Коломиї.У понеділок, 15 січня, в Деснянському районі Києва стався конфлікт в маршрутці, в результаті якого чоловік порізав ножем ногу одного з пасажирів. Про це йдеться на сторінці "Троєщина" в Instagram, передають Патріоти України.

"Сьогодні близько 09:00 їхала на роботу на маршруті №414. Маршрутка була просто набита людьми. На Фестивальному увійшов один чоловік, і, коли двері почали закриватися, прибіг ще один і почав штовхати", - розповіла очевидець. За словами жінки, пасажир сказав йому, що в маршрутці і так нікуди проштовхнутися. Але чоловік, висловлюючись нецензурно, вліз в маршрутку і продовжував ображати пасажира, який не подвинувся.

У результаті, агресивний чоловік, проїхавши всього одну зупинку, виштовхав пасажира, завдав йому удар ножем в біцепс стегна і втік. "Чоловік, увійшовши в маршрутку, не відразу зрозумів, що сталося. Вже люди в маршрутці йому сказали, що у нього штанина розрізана, звідки сочилася кров", - уточнила очевидець.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...