"Не потрібно розуміти "ватніків": Блогер вважає, що поціновувачі усього російського мають "почуватися максимально незручно"

Шередега зазначив, що "українська ватна спільнота повинна, якщо не відчувати себе у небезпеці, то хоча б бути морально пригніченою, самотньою і нещасною".

Фото: Twitter."Нам не треба шукати ніякої спільної мови, точок дотику і взаєморозуміння з нашою ватною і колаборантською спільнотою. Не треба шукати з ними якихось консенсусів, намагатися догодити і відшукати якусь золоту середину", - пише у своєму блозі на 24 Канал Володимир Шередега, передають Патріоти України.

"З усіма любителями та прихильниками російської культури, російських свят, російських серіалів, будь-якої російської естетики та російських архетипів нам не треба намагатися порозумітися.

Нам усім слід не намагатися їх зрозуміти, а нарешті вже почати їх не розуміти. Не порозумітися, а "розрозумітися".

Уся українська ватна спільнота повинна, якщо не відчувати себе у небезпеці, то хоча б бути морально пригніченою, самотньою і нещасною. Поціновувачі усього російського мають соромитись того, що вони люблять російське. Або принаймні відчувати себе від того максимально незручно.

Не ми, а вони мають соромитись своєї історії, своїх героїв у назвах столичних вулиць, своїх кольорів, гасел, свого націоналізму, своєї нормальної проукраїнської позиції. Бо саме така, а не якась інакша позиція є повністю адекватною і цілком нормальною для цієї країни.

А ватникам має бути соромно вже тільки за визначенням від того, що вони ватники. Святкувати радянські свята та вживати радяньский контент має бути щонайменше дуже некомфотно, незручно і непристойно.

Саме тоді і бажаючих до того з кожним роком ставатиме все менше і менше.

Нам не треба ні з ким з них розумітись і домовлятись. Нам треба тільки все далі і далі розмежовуватись та віддалятись один від одного. Щоб поступово, але вперто і безкомпромісно, витісняти їх.

Тим паче, що і вони роблять вигляд, що хочуть з нами порозумітись виключно тільки до того часу, поки відчувають себе слабшими. Якщо ми будемо йти з ними на компроміси і демонструвати свою слабкість, врешті-решт потім вже вони розумітися з нами точно не будуть".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...

Ті, що покликані зламати порочне коло України: BIHUS Info показали "зашквари" кандидатів у судді КСУ (відео)

четвер, 28 березень 2024, 9:17

Як зазначають журналісти, серед претендентів на посаду судді Конституційного суду були люди, які не декларували майно, відвідували РФ після 2014 року, купували автівки в Україні за іноземну валюту, а також були викриті на плагіаті, бійках і керуванні а...