Не скрепна справа: У Росії спіймали й засудили священика-педофіла

Священика-педофіла Гліба Грозовського засудили до 14 років позбавлення волі.

Фото: ТАСС.17 січня Приозерский міський суд Ленінградської області засудив священика-педофіла Гліба Грозовського до 14 років позбавлення волі. Про це повідомляє Інтерфакс, передають Патріоти України.

"Визнати Грозовського Гліба Вікторовича винним... і призначити йому остаточне покарання у вигляді 14 років позбавлення волі з відбуванням у колонії суворого режиму з обмеженням волі на строк на один рік", - сказала суддя Людмила Яшина. Грозовський повинен виплатити по 400 тис. рублів кожній з сімей трьох потерпілих. Грозовський перебував під арештом з вересня 2014 року. Цей час буде зараховано йому в термін ув'язнення.

За версією слідства, влітку 2011 року на території православного дитячого табору, розташованого на острові Коневец Приозерского району Ленобласті, Грозовський, будучи кліриком Вознесенського (Софійського) собору в Царському Селі, скоїв насильницькі дії сексуального характеру відносно декількох дітей, які не досягли 14-річного віку. Аналогічні дії, за даними слідства, Грозовський зробив в червні 2013 року на території Греції в таборі православного дитячо-юнацького клубу "Філадельфія". Сам він заявив на суді, що "самої події злочину немає як такого" і що він розраховує на "людське розуміння і справедливе рішення".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...