Недобросовісним водіям доведеться платити набагато більше: Кабмін оприлюднив нові штрафи за порушення ПДР (фото)

З 1 січня 2018 року уряд значно підвищує штрафи за прорушення правил дорожнього руху.

Фото: p-kontrol.in.ua.Українським водіям з 1 січня 2018 року, значно підвищують суми штрафів за порушення правил дорожнього руху. Відповідну постанову було прийнято на засіданні уряду 10 листопада 2017 року, передають Патріоти України.

Зокрема, за перевищення встановленої швидкості більше 50 км/год в межах населеного пункту доведеться заплатити 3400 грн. Наразі за порушення швидкісного режиму передбачений штраф в 510 грн.
За залишення місця ДТП водіям загрожує штраф в 3400 грн (раніше - 255 грн). При цьому водій може бути позбавлений права керування транспортними засобами на строк до 6 місяців.
Керування транспортним засобом особою без водійських прав може потягнути за собою штраф понад 10 тис. Грн (зараз - 510 грн). Повторне порушення протягом року обійдеться в 40,8 тис. грн.
Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, загрожує штрафом 20,4 тис. грн, за повторне таке порушення - 40 тис. грн.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...