Неформальні посиденьки без краваток: Порошенко та Лукашенко зустрілись в ОАЕ (фото)

Серед іншого президенти обговорили підготовку до економічного форуму регіонів України і Білорусі в Гомелі.

Фото: gazeta.ru.Президент Петро Порошенко під час візиту в Об'єднані Арабські Емірати зустрівся з білоруським колегою Олександром Лукашенком. Про це в четвер, 2 листопада, повідомила прес-служба глави української держави, передають Патріоти України.

Відзначається, що президенти були задоволені виконанням домовленостей за підсумками офіційного візиту Лукашенка до України в липні 2017-го.
"Особливо були відзначені відновлення роботи двосторонньої демаркаційної комісії та посилення торговельно-економічного співробітництва на рівні регіонів двох країн", - йдеться в повідомленні.
Порошенко і Лукашенко також обговорили підготовку до економічного форуму регіонів України і Білорусі в Гомелі.
"Особливу увагу було приділено координації позицій в рамках міжнародних організацій. Сторони обмінялися також думками з приводу підготовки до саміту Східного партнерства, який має відбутися 24 листопада в Брюсселі", - відзначили в АП.
Прес-служба Порошенка оприлюднила фотографію з цієї зустрічі. Судячи по знімку, переговори пройшли в неформальній обстановці, про що свідчить відсутність у президентів краваток.
20-21 липня 2017 року Лукашенко здійснив офіційний візит до Києва. За підсумками переговорів з білоруським президентом Порошенко заявив, що отримав від колеги запевнення в тому, що територія Білорусі не буде використана для агресивних дій проти України.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...

"Бо сама Юля - нуль і на що не впливає": Український журналіст порадив вдові Навального звернутися до... СБУ

понеділок, 29 квітень 2024, 21:43

Замість того, щоб чекати і терпіти, Юлія Навальна має обрати інший шлях боротьби – заявити, що Росію захопили злочинці та закликати всіх до боротьби із ними. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. «Для...