Ненаситні правоохоронці: У Москві поліцейські влаштували облаву у ресторані заради знижок на їжу

Поліцейські вивезли всіх співробітників ресторану нібито “на перевірку”, а тоді вимагали три безіменні картки знижок на обіди – на 50%.

Фото: vignette.wikia.nocookie.net.Поліція Москви вивезла працівників ресторану "М’ясо & Риба" “на перевірку” і вимагала картки знижок. Як повідомив власник мережі ресторанів «М’ясо & Риба» Сергій Миронов, 12 січня в заклад прийшли поліцейські і зажадали знижки в 50%, передають Паріоти України.

Попередньо вони вивезли всіх співробітників ресторану нібито “на перевірку” – кухарів, кондитерів і барменів, не дивлячись на те, що менеджер просила цього не робити, так як в цей день в ресторані було багато клієнтів. Після цього начальник відділення поліції спокійно і поблажливо пояснив співробітниці відділу кадрів, що їм потрібні три безіменні картки знижок даного ресторану – на 50%.

Юрист ресторану намагався порозумітися з поліцейськими, але безрезультатно. Миронов заявив, що буде скаржитися на співробітників поліції в прокуратуру, Слідчий комітет і управління власної безпеки МВС.

“Мені хотілося б зупинити подібні взаємини поліції і ресторанів. На жаль, це нормальна практика. Просто зазвичай все відбувається по-іншому: вони намагаються знайти або знаходять якийсь грішок і після цього починають щось вимагати”, – резюмував ресторатор.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...