Неочікуваний поворот в "рюкзаковій" епопеї: НАБУ купляло спортивні костюми в Литвина, якого підозрюють в одіозній справі (фото)

Спортивні костюми, вартістю майже по 5 тисяч гривень кожен, придбані НАБУ на загальну суму 204 540 гривень.

Фото: 24tv.ua.НАБУ закупило у підприємця Литвина, якого підозрюють у причетності до справи "рюкзаків", спортивні костюми майже по 5 тисяч гривень кожен на загальну суму 204 540 гривень. Про це у Facebook написав журналіст Станіслав Речинський, передають Патріоти України.

"НАБУ закупило у того самого підприємця Литвина, якого зараз судять у справі "рюкзака", - спортивні костюми майже по 5 тисяч гривень кожен. Питання - в Україні дешевше костюмів не знайшлося? Чи вони особливіші і тактичніші, ніж рюкзаки для АТО? Чи все ж, у справи "рюкзака" є політична мотивація?", - написав журналіст.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щоб виправдати вбивства українських дітей у Маріуполі, на російському ТБ видали нову нісенітницю, - Казанський

понеділок, 29 квітень 2024, 23:10

"На російському ТБ видали нову нісенітницю про 10-річних дітей, які ходили окупованим Маріуполем і вбивали ножами російських військових, встромляючи ножі "рівно в печінку під бронежилети", - пише український журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм...

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...