"Неонацизм, ксенофобія та антисемітизм": Мати загиблої екс-регіоналки розповіла ОБСЄ, що в Україні притісняють "русскоговорящих" (фото)

Крім того, жінка висловила обурення з приводу невиплати пенсій на тимчасово окупованих територіях Донбасу і претензії до системи правосуддя України.

Фото: Facebook.Мати загиблої в автокатастрофі екс-регіоналки Ірини Бережної, Олена Бережна поскаржилася ОБСЄ на терор російськомовного населення в Україні. Про це стало відомо з її сторінки в Facebook, передають Патріоти України.

Там вона розповіла, що 16 і 17 листопада стала учасником наради з гуманітарних аспектів діяльності ОБСЄ, присвяченого доступу до правосуддя в якості ключового елемента верховенства права.
Крім своїх обурень про невиплату пенсій на тимчасово окупованих територіях Донбасу і претензій до системи правосуддя України, вона також вирішила розповісти про неіснуючу утиск за мовною і національною ознакою в країні.

«Знаючи про участь в нараді Ламберто Заньєр, вже на посаді Верховного Комісара ОБСЄ з питань національних меншин, поінформувала його про відкрите терорі в відношення російськомовного населення, антисемітизм і ксенофобію в Україні і передала моніторинг про неонацизм, підготовлений Інститутом (правової політики і соцзахисту, де Бережна є директором. - Ред.)! »- написала вона.

За словами Бережної, запропоновані нею рекомендації будуть включені для розгляду на засіданні Ради Міністрів ОБСЄ, яке відбудеться 7 та 8 грудня 2017 року.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...