Несподівано: ЗМІ повідомили, хто може очолити ПриватБанк

Новим головою правління державного ПриватБанку може стати чеський математик Петро Крумханзль.

Фото: РИА Новости.Приватбанк планує призначити головою правління чеха Петра Крумханзля (Petr Krumphanzl). За інформацією агентства "Українські Новини", найближчим часом очікується узгодження його кандидатури наглядовою радою Приватбанку, передають Патріоти України.

Крумханзль в 1989 році закінчив Карлів університет у Празі, за освітою математик. З 2004 по 2008 працював у чеському Raiffeisenbank операційному директором; з 2008 по 2011 - в Україні в "Райффайзен Банку Аваль" операційним директором. З 2011 по 2013 працював у компанії Interim Management & Consulting, з 2013 по 2016 - головним операційним директором у словенській філії австрійської компанії Heta Asset Resolution.

Із травня 2016 року по сьогодні - головний операційний директор (chief operating officer) у китайському Home Credit China. Крумханзль володіє англійською, німецькою, російською, чеською і японською мовами. Також він захоплюється айкідо.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...