Нова "страшилка" від пропагандистів Кремля: Жителів ОРДЛО лякають дзвінками з ПриватБанку після відновлення зв'язку Vodafone

У соцмережах і підконтрольних бойовикам «ДНР» і російським окупантам «ЗМІ» поширюється «страшилка» про те, що при відновленні зв'язку мобільного оператора «Vodafone» відразу ж почнуться «дзвінки з ПриватБанку».

Фото: Еспресо.Пропагандисти, підконтрольні бойовикам «ДНР» і російським окупантам, на тимчасово окупованій території Донецької області починають залякувати людей, погрожуючи «дзвінками з ПриватБанку» в разі відновлення зв'язку «Vodafone», передають Патріоти України з посиланням на «Ведомости Донбасса».

У соцмережах і підконтрольних бойовикам «ДНР» і російським окупантам «ЗМІ» поширюється «страшилка» про те, що при відновленні зв'язку мобільного оператора «Vodafone» відразу ж почнуться «дзвінки з ПриватБанку». На підтвердження наводиться розповідь якоїсь Олени Руднєвої жруналістам «Руссокй Весни»:
«Першим дзвінком, що надійшов на мій номер, став не виклик від близьких мені людей, як можна було б очікувати, а "вигідна" пропозиція від ПриватБанку відкрити рахунок в найближчому відділенні».
І тут же пропагандисти хвилюються «тобто для того, щоб здійснити "привабливу пропозицію" ПриватБанку, людині доведеться відстояти величезні черги в пункті пропуску «Станиця Луганська» для перетину лінії розмежування ЛНР і України».
Однак, жителі тимчасово окупованої Донеччини чомусь не злякалися і не зацікавилися «страшилкою». Всіх цікавить питання відновлення зв'язку «Vodafone»:
«Не хто не в курсі чому у нас в Дон.обл до сих пір немає зв'язку мтс»,
«Це питання до нашого так сказати міністру зв'язку)»,
«Приватбанк і до цього дзвонив і смс надсилав».
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Залишили без інтернету та зв’язку: Фахівці ГУР Міноборони здійснюють масштабну кібератаку на Татарстан, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:44

Фахівці Головного управління розвідки Міноборони України у п’ятницю, 3 травня, здійснюють масштабну кібератаку на інтернет-провайдерів та операторів мобільного зв’язку в Татарстані. Про це NV повідомили джерела у спецслужбах, передають Патріоти України...

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...