"Нові успіхи ЗСУ на Донбасі": Місцева мешканка розповіла, як просувались українські бійці

За словами Галини, в результаті просування сили АТО пересунули свої блокпости за межі селища.

Фото: ТСН.Сили АТО і так контролювали селище Верхньоторецьке (Донецька область), але в результаті просування пересунули свої блокпости за межі населеного пункту. Про це в коментарі "Обозревателю" розповіла місцева мешканка Галина, передають Патріоти України.

"Нікуди селище не переходило. З самого початку війни воно було під контролем України. І слава Богу! Нехай так і залишається. Стріляють тут дуже часто, падають снаряди. Зараз я там не живу, але кожні вихідні приїжджаю до мами. Звичайно, люди вже звикли до цього - знають, що якщо свистить над головою, то треба тікати ", - розповіла українка.

За словами Галини, в результаті просування сили АТО пересунули свої блокпости за межі селища.

"Якщо раніше вони були в самому селищі, то зараз вони вийшли за межі і контролюють ситуацію там. Між ними і "ДНР" десь півтора кілометра. Тобто тепер вони бачать ситуацію як на долоні", - описала ситуацію Галина.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 28 квітня. Хто цього дня тішиться шастям

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Православна церква України 28 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. У свято 28 квітня з...

Вхід Господній в Єрусалим (Вербна неділя): Історія свята. Традиції та головні заборони дня

неділя, 28 квітень 2024, 7:15

Вхід Господній в Єрусалим (в українському народі традиційна назва - Вербна неділя). Це свято асоціюється з приходом весни і наближенням Великодня. Його завжди відзначають з радістю і нетерпінням, хоча історія дня зовсім не щаслива. Відзначають його в о...