"Новорічні олені" на київських дорогах: Водіїв розлютив столичний горе-паркувальник (фото)

Через чергового автохама, на одній з головних вулиць столиці зупинився рух трамваїв та сталась аварія.

Фото: ТСН.Нахабний киянин прославився в мережі своїм вмінням, а точніше незнанням, як потрібно паркуватися. Через чергового автохама, на одній з головних вулиць столиці зупинився рух трамваїв та сталась аварія. Про це повідомляє dtp.kiev.ua на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"ДТП в Києві на площі Тараса Шевченка: герой парковки зупинив рух трамваїв. Ось що значить не в той час і не в тому місці! При повороті трамвай" притиснув "мікроавтобус Volkswagen, припаркований в недозволеному місці. В результаті - рух трамваїв по цьому маршруту зупинено", - пишуть автори посту.

На щастя, ніхто серйозно не постраждав, однак напевне це багатьом зіпсувало передноворічний настрій.

Киян, судячи з коментарів в мережі, вже стомились щодня спостерігати таке нахабство на дорогах, та вимагають у влади негайно навести лад та карати таких "героїв".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія не спромоглася скористатись "вікном можливостей" для прориву: Перший транш допомоги США з 61-мільярдного пакету вже вплинув на ситуацію на фронті, - Дикий

неділя, 28 квітень 2024, 2:35

Перші партії поставок з мільярдного траншу 61-мільярдного пакету допомоги США юридично дооформленої у вівторок, 23 квітня, згідно обіцянок американців, вже перетинають кордон України. Хоча допомога фвзично ще не надійшла, Україна змогла збільшити норми...

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...