"Ну когда уже со Сталиным?!": У Росії презентували iPhone з Дзержинським на честь чекістського ювілею (фото)

Дизайн смартфонів виконаний в поєднанні шкіри алігатора, композитного чорного оніксу, золотого покриття і титану.

Фото: caviar.com.Російський бренд люксових смартфонів Caviar випустив ювілейний iPhone X до сторіччя ФСБ з портретом "залізного Фелікса" (Дзержинського). Про це представники компанії повідомили Lenta.ru, передають Патріоти України.

Дизайн смартфонів виконаний в поєднанні шкіри алігатора, композитного чорного оніксу, золотого покриття і титану. Пристрій надійде у продаж 20 грудня, у День працівників органів державної безпеки.

"Віковий ювілей ФСБ — це значуща дата не тільки в житті співробітників спецслужб, але і в історії Росії, тому ми створили кілька варіацій дизайну — деякі з них прикрашені портретом Фелікса Дзержинського і віддають данину поваги історичної постаті, інші доповнені ексклюзивної об'ємної емблемою "100 років ФСБ", — поділилися представники компанії.

Вартість пристроїв варіюється від 252 тисяч до 317 тисяч рублів. Користувачі мережі іронічно відреагували на новий гаджет.

"Тільки я не зрозумів, чому айфон??? Чому не вертушка пермського телефонного заводу?" - відреагував Сергій Сирота.

"Лаврентій Павлович Берія в золоті, інкрустований рубінами Йосип Вессарионович Сталін в платині з алмазами", - написав Сергій Полторацький.

"І коштує то сущі копійки, дивись за день розгребуть! Був би з Путіним взяв би без роздумів, подумаєш до кінця життя віддавати, зате яка річ!" - іронічно прокоментував Олег Пінаєв.

"Сталін взяв Росію з сохою, а залишив з Айфоном" - написав Олег Сураєв.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...