Обстріл автобуса під Оленівкою: У ЗМІ з'явилися моторошні світлини (фото)

Внаслідок обстрілу на КПП під окупованою Оленівкою загинув 57-річний чоловік і поранення отримав ще один 66-річний чоловік.

Фото: ДонПрес.За офіційними даними в результаті сьогоднішнього обстрілу на КПП під окупованою Оленівкою чоловік 57 років загинув від поранення в голову і поранення в шию отримав ще один чоловік 66 років, передають Патріоти України.

Відзначається, що бойовики ОРДО звинуватили в обстрілі ЗСУ, в той же час ЗСУ повідомили, що даний обстріл - це не більше, ніж провокація бойовиків, які намагаються діскрідетіровать сили АТО.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...

Через відмову Заходу допомогти вчасно: Україна більше не зможе перейти до наступу, - британський полковник

середа, 24 квітень 2024, 20:55

Нові пакети допомоги Україні допоможуть їй витримати можливий майбутній наступ росіян, але не дозволять перехопити ініціативу і повернутися до наступу. Про це полковник британської армії Річард Кемп написав у своїй колонці для Telegraph, передають Патр...