Окупанти не дозволили ввозити до Криму 150 кг заборонених продуктів

До Криму заборонено ввозити продукти з країн, що підтримали санкції проти Росії.

Фото: Хроника мировых событий.Окупаційна влада не пропустила на територію Криму 150 кг продуктів із материкової України, передають Патріоти України з посиланням на Газета.ЮА.

"В сумках та валізах громадян було виявлено: 42,6 кг м'яса птиці, 11,2 кг свинини, 28 кг сала, 7 кг яловичини, 26,9 кг готових м'ясних та ковбасних виробів в асортименті, 6 кг рибної продукції та морепродуктів, 34,4 кг продукції бджільництва і меду, 8,4 кг кролятини, 4,8 кг баранини, 150 яєць. Крім того, в Крим намагалися ввезти одного декоративного щура і одну фретку - тварини провозилися без ветеринарних супровідних документів", - йдеться в повідомленні прес-служби Россільгоспнагляду.

Товари і тварин повернули на материкову Україну.

До Криму заборонено ввозити продукти з країн, що підтримали санкції проти Росії.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Висновки з Вашингтонських баталій для України - Костянтин Єлісєєв

неділя, 28 квітень 2024, 23:28

"Минулого тижня увесь світ і насамперед Україна стали свідками напруженої політичної інтриги у Палаті представників США щодо схвалення пакета військової допомоги Україні у розмірі понад 60 млрд доларів США. Добре, що рішення Палати представників стало ...

Росія отримає відплату: Афонський старець побачив перемогу ЗСУ (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 23:02

Для України цей рік буде випробуванням сили, віри та єдності народу. Але, попри важкі випробування, українська держава завершить війну перемогою у своїй боротьбі за справедливість. Про це розповів Афонський старець-пророк Данило, передають Патріоти Укр...