Окупанти в Криму сильно нервують: На Херсонщині відбулись успішні випробування новітньої керованої зброї (фото)

Стріляли "Буками" та С-300 по безпілотниках та точкових цілях.

Фото: facebook.com."Сьогодні 04 листопада, на тимчасовому майданчику поблизу населеного пункту Олександрівка, Херсонської області успішно завершилися контрольні льотні випробування зенітних керованих ракет середньої дальності", - зазначається на сторінці у Фейсбук прес-служби Повітряних сил ЗСУ, передають Патріоти України.

"Загальне керівництво випробуваннями здійснював командувач Повітряних Сил ЗС України генерал-полковник Сергій Дроздов.

Загалом було здійснено 23 постріли зенітними ракетними комплексами Бук-М1 та С-300, по 11 безпілотним літальним апаратам типу ВР-3“Рейс” та по визначених повітряних точкових координатах.
Окрім того, було здійснено понад 20 пусків підрозділами Сухопутних військ із зенітно-ракетних комплексів “ОСА” За словами командувача Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-полковника Сергія Дроздова це надало можливість потренуватися бойовим обслугам, які були раптово передислоковані із місць постійного базування у визначені райони для проведення практичних пусків, успішно здійснивши марш вони виконали поставлене завдання.

Також проведення контрольно-льотних випробувань дало можливість потренувати бойові обслуги безпосередньо під час польового виходу, з метою забезпечення їх подальшого вишколу в питаннях виконання завдань бойового чергування щодо захисту повітряного простору держави, - зазначив генерал-полковник Сергій Дроздов.

За результатами стрільб кращі військовослужбовці були нагородженні грамотами, подяками, грошовими сертифікатами та подарунками".
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...