Окупанти збільшують вилов української риби в акваторії Чорного моря

Нинішні показники вилову барабулі на 31% перевищили обсяги минулого року за аналогічний період, а випередження по видобутку ставриди склало більше 200 тонн.

Фото: Аграрний тиждень.Біля берегів окупованого Криму за 10 місяців 2017 року виловили рекордну кількість барабулі і ставриди, причому 50% вилову забезпечили севастопольські рибалки. Про це повідомила прес-служба Росриболовства, передають Патріоти України.

«В акваторії Чорного моря в розпалі сезонний лов делікатесної риби – барабулі (султанки) і ставриди. Видобуток ведуть бригади прибережного лову з використанням ставних знарядь (неводів) і рибопромислові суда із застосуванням світолова. Загальний обсяг освоєння барабулі рибалками Кримського півострова станом на 10 листопада 2017 року склав 524,1 тонни, ставриди – 1,7 тис тонн», – йдеться в повідомленні.

За даними Росриболовства, нинішні показники вилову барабулі на 31% перевищили обсяги минулого року за аналогічний період, а випередження по видобутку ставриди склало більше 200 тонн. У прес-службі відомства повідомили, що практично весь обсяг видобутої риби реалізується через торгову мережу Кримського півострова.

Напередодні повідомлялося, що, за даними Росриболовства, кримські рибалки виловили 18 тисяч тонн хамси.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...