Окупанти знайшли новий спосіб виявляти та відбирати квартири у донетчан, що подалися від "визволителів" до "хунти" (фото)

За словами Олександра Чернова, подібні оголошення від "милих жінок 35-50 років" зараз активно поширюються по інтернету.

Фото: Радіо Свобода.У Донецьку шахраї запустили нову схему, за якою відбирають квартири у довірливих жителів. Про це повідомив відомий український лікар Олександр Чернов на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Нова хвиля послуг в ОРДЛО від "немолодих милих жінок". "Догляну за (поки) вашою квартирою в ОРДЛО за право пожити в ній, ще й сама квартплату оплачує"... Але! Потім у певний момент ви, якщо і повернетеся в ОРДЛО, то вже не на вашу, а в за низкою "офіційно дозволених" окупаційною владою причин "націоналізовану" квартиру зі, найімовірніше, новими господарями і мешканцями!" - пише він.

За словами Олександра, подібні оголошення від "милих жінок 35-50 років" зараз активно поширюються по інтернету - на сайті оголошень OLX і по пабліках у соцмережі Facebook.

Як приклад він навів викриття однієї з жінок, що займаються цим шахрайством.

"Фролова" реально тримає "клієнтів" за "лохів"! Могла б хоча б "друзів" приховати і про "націоналізацію в ДНР" в хвалебно-офіціозному стилі так не постить на своїй сторінці.

Втім, за посиланням в "Донецьких Київських" вище - можете переконатися, що навіть при такій нешіфрованості, за буквально годину пара-трійка лхлчих вже вирішила(сь) з нею зв'язатися... Що ж: їхній вибір", - додав Чернов.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Хороші русскіє" переймаються питанням, коли Росія звернула не туди? Та не було ніякого повороту, - Валерій Пекар

понеділок, 6 травень 2024, 23:18

"Не хотів розводитися на цю тему, але надто часто вона звучить у бесідах із західними партнерами: коли Росія звернула не туди? Цим же питанням переймаються "хороші русскіє": вони шукають момент, коли стався злам траєкторії, коли хороший Єльцин перейшов...

Родич Тищенка є фігурантом справи щодо розкрадання 140 млн - журналістське розслідування

понеділок, 6 травень 2024, 23:03

Чоловік сестри нардепа Миколи Тищенка Герман Блінов став фігурантом справи про розкрадання коштів під час будівництва метро на Виноградар. Про це повідомляє Bihus.Info, передають Патріоти України. За даними слідства, 140 мільйонів у жовтні 2022 року як...