Олів’є для Ахметова: Як з новорічних страв українців таємно витягують "подарунки" для олігарха

Близько 1,5 грн корупційної ренти платить кожен українець, сам того не розуміючи, коли готує такий незамінний новорічний салат олів’є.

Фото: Новости Северодонецка.Близько 1,5 грн корупційної ренти платить кожен українець, сам того не розуміючи, коли готує такий незамінний новорічний салат олів’є. За підрахунками енергетичного експерта Андрія Геруса, українська сім’я на новорічні свята готує до 3кг олів’є. А собівартість готової страви становить 129 грн, повідомляє Герус на своїй сторінці у Фейсбук, передають Патріоти України.

«У собівартості Олів’є, включно з його інгредієнтами, електроенергія займає 7%. Тобто у 3 кіло Олів’є електроенергії на 9 грн. Половину з того, тобто 4,5 грн., іде тепловій генерації. 30% від тої половини – це завищення внаслідок дії «Роттердам+». Отже, приготувавши 3 кг Олів’є, ви сплачуєте корупційну ренту «Роттердам+» у розмірі 1,5 грн.», – написав експерт.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Українські військові вибили окупантів і повернули позиції південніше Іванівського - офіцер ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 20:15

Українським військовим вдалося повернути позиції південніше населеного пункту Іванівське на Донеччині. Проте окупаційна армія РФ не припиняє штурми у спробах захопити Часів Яр. Про це в ефірі "Апостроф TV" розповів заступник командира батальйону 92-ї О...

Прийшли за цукерками на кладовище: Російські підлітки розгромили могили загиблих в Україні окупантів

неділя, 28 квітень 2024, 19:19

У російському Кузбасі (Сибір) троє підлітків розгромили надгробні портрети загиблих в Україні окупантів. Через це на школярів порушили кримінальну справу. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на ГУ МВС у Кемеровській області, передають Патріо...