"Опоганює почуття віруючих": На серіали з росТБ жаліються навіть тамтешні буддисти (фото, відео)

Калмики зажадали вибачень від російського телеканалу за відверту сцену з буддистськими божествами та пригрозили зверненням до суду.

Фото: RRnews.ru.Постійне представництво Калмикії при президенті Росії зажадало вибачень від телеканалу ТНТ за епізод серіалу "Вулиці". В епізоді можна побачити буддистську статуетку. Серія з цим епізодом вийшла на початку листопада. Про звернення калмикської влади повідомляє riakalm.ru, передають Патріоти України.

"Молоді люди в діалозі використовують буддійську статуетку, до якої прикріплено статуетку оголеної жінки, при цьому допускаються некоректні порівняння, переходячи межі допустимого, зневажання святині. Вважаємо, що дана сцена опоганює почуття віруючих, тим самим порушує чинне російське законодавство", - заявив заступник глави постпредства Баатр Ліджієв.

За його словами, у зв'язку з виходом епізоду в постпредство надходять численні звернення від жителів Калмикії.

"Ми просимо керівництво ТНТ принести вибачення всім віруючим і видалити даний епізод з серіалу. В іншому випадку ми залишаємо за собою право звернутися в судові і правоохоронні органи", - заявив Ліджієв.

Відзначимо, що телеграм-канал Mash заявив, що калмики даремно образилися, адже Яб-Юм - це зображення божеств і будд в любовному сполученні.

"Уявіть, що християнин образився на те, що у Ісуса красивий прес", - пишуть в цьому телеграм-каналі.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...