"Ось вона, бандерівська зараза, де засіла. У Новому Уренгої!": РосЗМІ знайшли винного у скандальному виступі школяра в Бундестазі (фото)

Тим часом, у Кремлі на скандальне висловлювання хлопця відреагували відносно спокійно.

Фото: "Радіо Свобода".Російські пропагандистські ЗМІ викрили педагога школяра, який, виступаючи в Бундестазі, заявив про "невинно загиблих солдатів Вермахту", у зв'язках із українськими патріотами. Про це написала російський журналіст Олена Риковцева на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Телевізор ("Вести") оприлюднив про нього страшну правду. Брат цього історика воював у Донбасі на стороні Києва! І у нього в друзях - люди, у яких на аватарках тризуби! Ось воно, звідки. Ось вона, бандерівська зараза, де засіла. У Новому Уренгої! Вони тепер будуть цього вчителя з Ямало-Ненецького округу виколупувати. Вони туди зашлють нових, правильних вчителів! Якщо знайдуть", - із сарказмом зазначає вона.

Що стосується хлопчика, то, на думку Риковцевої, після повернення в Росію його життю і психіці загрожуватиме реальна небезпека. На підтвердження своїх слів журналіст процитувала слова політолога Ольги Зінов'євої, яка в телеефірі назвала юнака "готовим матеріалом для Гітлерюгенда" і висловилася про "розведенні російського ІДІЛ".

Тим часом, у Кремлі на скандальне висловлювання хлопця відреагували відносно спокійно.

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков зазначив, що "екзальтоване цькування" хлопчика абсолютно незрозуміле. За його словами, очевидно, що підліток не мав на увазі нічого поганого, і він дуже хвилювався. Такі почуття випробовував би будь-який школяр, виступаючи в Бундестазі.

"Звинувачувати його в якомусь злому намірі, тим більше пропаганді нацизму, у всіх смертних гріхах, вважаю неправильним", - наголосив Пєсков.

Він додав, що згоден із думкою помічника президента Андрія Фурсенко, який закликав терпиміше ставитися до молоді.

"Дійсно, треба зосередитися на питаннях освіти, а не займатися вправами в плані людиноненависництва", - заявив представник Кремля.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...