Острів з відходів та лісопарк серед водойми: На російському курорті засмічена річка регулярно підтоплює людей (фото)

Після рясних дощів у районах мостів накопичилася величезна кількість сміття, яке заважає сливу води зі зливової каналізації.

Фото: v4asno.com.Русло однією з найбільших сочинських річок Мзимти в межах Адлера прийшло у занедбаний вигляд. Після рясних дощів у районах мостів накопичилася величезна кількість сміття, яке заважає сливу води зі зливової каналізації, повідомляють Патріоти України із посиланням на "Югополіс".

Можливо, саме це стає причиною регулярних підтоплень на вулиці Авіаційній.

Крім того, посередині річки на острівці розрісся справжній лісопарк, який також не сприяє вільному стоку води в гирлі Мзимти.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обдиралівка з електроосвітленням

субота, 18 травень 2024, 7:49

Відверто з болем. Якби мене хтось запитав, як життя-буття цієї весняної воєнної пори у центрі столиці, де мешкаю вже понад тридцять літ, то я би на це питання відповів словами героїв відеосюжетного анекдоту про хлопчика і його розважливого кота. Там м...

Заяви Кремля про взяття ЗСУ в "котел" у Часовому Яру – ІПСО на тлі візиту путіна в Китай

субота, 18 травень 2024, 7:15

Росіяни дійсно мають просування на Донеччині й Харківщині, але їхні заяви про успіхи – перебільшені. Російський диктатор володимир путін перебуває з візитом у КНР. За словами кремлівського речника Пєскова, він обов'язково обговорюватиме війну в Україні...