Оце відзначили: У Южно-Сахалінську під час зустрічі Нового року вщент згоріла головна ялинка області (фото, відео)

По п'яні і не таке можна зробити, зазначають спостерігачі. Адже народ озброєний "до зубів" різноманітною піротехнікою.

Фото: Сибирь,Реалии.Головна ялинка у російському місті Южно-Сахалінську згоріла у новорічну ніч. Масштабна пожежа сталась приблизно о другій ночі 1 січня за місцевим часом на площі Леніна у Южно-Сахалінську, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Очевидцями пожежі стало кілька сотень місцевих мешканців, які прийшли відсвяткувати Новий рік на головну площу міста.

25-метрова ялинка згоріла повністю. На фото та відео, які публікують очевидці у соцмережах видно, що пожежа була доволі масштабною.

Дивіться відео, як горіла міська ялинка у Южно-Сахалінську:За попередньою інформацією, причиною займання став невдало запущений феєрверк.Варто зазначити, що ялинка була штучною і все що від неї залишилось – це металевий каркас.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військовий експерт Мусієнко закликав не розносити "зраду" щодо відходу ЗСУ від Очеретиного

неділя, 28 квітень 2024, 20:43

Збройні Сили України доволі вдало та успішно тримають оборону на Сході, попри те, що ворог переважає за чисельністю, кількості артилерії та авіації. російські війська ведуть наступ на Донецькому напрямку із 10 жовтня 2023 року, відколи розпочали масова...

Українські військові вибили окупантів і повернули позиції південніше Іванівського - офіцер ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 20:15

Українським військовим вдалося повернути позиції південніше населеного пункту Іванівське на Донеччині. Проте окупаційна армія РФ не припиняє штурми у спробах захопити Часів Яр. Про це в ефірі "Апостроф TV" розповів заступник командира батальйону 92-ї О...