Пашинський пообіцяв і надалі убивати "п'яне бидло" (відео)

Соратник Яценюка не жалкує, що залишив людину інвалідом. Народний обранець не знає, що таке співчуття і досі кипить образою.

Фото: argumentua.com.Народний депутат України, головний підозрюваний у розстрілі Героїв Небесної Сотні на Майдані Незалежності з метою успішного державного перевороту - Сергій Пашинський прямо заявив, що він і далі "буде стріляти і вбивати поки така нечисть як Хімікус ходить по його землі", передають Патріоти України.

Про це Пашинський заявив журналістці відповідаючи на питання - чи не шкодує він, що зробив на все життя людини інвалідом простріливши йому ногу.

Пашинський відповів, що не шкодує і назвав українця Хімікуса "нечистю".
Українці в коментарях відзначають, що ситуація абсолютно абсурдна:
"Чому простим українцям теж нададуть право на носіння зброї?".
"Тоді ситуація буде рівною і будь-який так званий депутат зможе зловити кулю в око або в ногу".
"Тим часом з головних шпальт газет зійшла новина про те як закінчилася стрілянина Пашинського по людині".
"А закінчилося все по-європейськи. Хімікус, який на все життя залишився інвалідом виявився винен і призначено покарання по адміністративній статті. Пашинський виявився потерпілим і не отримав навіть попередження".
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...