"Патріотизм - це коли кожен робить свою справу максимально добре там, де він живе": Відомий музикант жорстко розкритикував артистів, які продовжують виступати в Росії

На його думку, виправдання колег за гастролі у Росії, бо "потрібно годувати сім'ю", є безглуздими.

Фото: bestin.ua.Суддя Х-Фактора Дмитро Шуров розповів, як ставиться до українських виконавців, які виступають у Росії. Про це Pianoбой розповів у своєму інтерв'ю, передають Патріоти України з посиланням на "Лайм".

"До подій на Майдані ми їздили в Росію по два-три рази на місяць стабільно. У нас не було місяця без концертів або фестивалів там. Я перестав виступати в Росії у березні 2014 року, як тільки зрозумів, що Крим "віджатий". На цьому останньому концерті наша тодішня московська аудиторія зробила флешмоб на жовто-блакитних листочках "Ми любимо Україну" під пісню "Батьківщина", – каже Дмитро Шуров.

За словами Pianoбоя, у Росії він не лише виступав, а й робив чимало величезних комерційних проектів, працював із Земфірою, російськими дизайнерами. Тож відмова від гастролей у РФ принесла йому чималі збитки. Але для нього "виживання" в Україні ніколи не було питанням – тут теж роботи вистачає.

Тому виправдання колег за гастролі у Росії, бо "потрібно годувати сім'ю", є безглуздими.

А чому не можна годувати сім'ю, працюючи в Україні? Патріотизм – це коли кожен робить свою справу максимально добре там, де він живе. З цієї позиції я і оцінюю всіх інших, – дивується музикант на виправдання українських співаків.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...