"Нармальна, да?!": Переплутали космодроми - Рогозін повідомив причину аварії російської ракети

Віце-прем'єр уряду Росії зазначив, що налаштування ракети "були під Байконур" і через це вона впала.

Фото: НТВ.Ракета-носій "Союз", яка стартувала з космодрому Східний і зазнала аварії, була налаштована на старт із космодрому Байконур. Про це розповів віце-прем'єр уряду РФ Дмитро Рогозін, передає ТАСС, передають Патріоти України.

"Налаштування [ракети] дійсно були під Байконур: не порахували азимут", - сказав Рогозін. Він також запевнив, що висновки комісії з розслідування обставин аварії матимуть жорсткий і об'єктивний характер.

"Я думаю, що висновки будуть комісією представлені президенту і голові уряду", - заявив віце-прем'єр. При цьому Рогозін додав, що не приймає як виправдання посилання на "софт, який робили 20 років тому".

"А що тоді робили останні 20 років колеги, які за це відповідають?" - зазначив він.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Нашим недорогим соседям разослали из Кремля новую методичку", - Ян Валетов

неділя, 28 квітень 2024, 18:14

"Обращаю ваше внимание, дорогие земляки, на очередной нарратив недорогих соседей, распространяющийся по интернету. Наверное, разослали новую методичку. Итак, главное из пропагандистского нарратива: ни победа, ни поражение ничего не изменят для простого...

Як радянська влада влаштувала першотравневий мітинг, приховуючи катастрофу на ЧАЕС: Шокуючі подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 17:00

Офіційна інформація про те, що на ЧАЕС сталася аварія з’явилася лише ввечері 28 квітня та обмежилась 15-секундним повідомленням, в якому йшлося про пошкодження атомного реактора та про те, що вживаються всі необхідні заходи. Попередження про небезпеку ...