Перестраховуються?: У Фінляндії посилюють контроль кордону з Росією

Посилення штату прикордонної на російському кордоні пов'язане як зі зростаючим потоком туристів з Росії, так і з міжнародним станом.

Фото: РБК-України.Фінляндія після кількох років скорочення співробітників на східному кордоні знову нарощує їх штат, передають Патріоти України.

З 2014 по 2017 рік на кордоні Фінляндії та Росії спостерігалося масове скорочення прикордонників. В окремих регіонах їх число за три роки знизилося в два рази. Співробітників прикордонної служби замінювали на камери стеження, а в особливих випадках на роботу викликали відставних прикордонників. Однак зараз ця тенденція закінчилася, і вперше за довгі роки служити на східний кордон вирушили молоді випускники Прикордонного училища.

Посилення штату прикордонної на російському кордоні пов'язане як зі зростаючим потоком туристів з Росії, так і з міжнародним станом. Новачки прикордонної служби в основному замінять співробітників, що пішли недавно у відставку. Але і відставних працівників будуть нерідко залучати до роботи, оскільки навчання молоді займе якийсь час.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...