Перестрілка в Одесі: Поліцейські ліквідували правопорушника, який чинив опір при затриманні (фото, відео)

При затриманні злочинець чинив опір і поранив дільничного інспектора, після чого поліцейські застосували табельну зброю і порушник загинув на місці.

Фото: УСІ.На вулиці Новосельського в Одесі сталася перестрілка. Є загиблий. Про це повідомив радник начальника ГУ НП в Одеській області Руслан Форостяк, передають Патріоти України.

У коментарі "112 Україна" він розповів, що поліція прибула за адресою, де за попередньою інформацією перебував злочинець. При затриманні він чинив опір і поранив дільничного інспектора.
"В результаті поліцейські застосували табельну зброю і порушник загинув на місці", - сказав він.
Форостяк додав що затримання проводилося в наслідок скоєння злочину передбаченого ч. 4 ст. 296 (особливо злісне хуліганство) ККУ. В даний момент з'ясовуються додаткові обставини події.
Видання Українська Служба Інформації відзначило, що інцидент стався за адресою Новосельського, 48.
"На вулицю з дворів вийшли кілька озброєних людей і відкрили вогонь. Один чоловік отримав поранення. На місце прибули медики швидкої допомоги, які констатували смерть чоловіка. Є інформація, що двоє учасників перестрілки важко поранені. За повідомленням очевидців, в перестрілці брали участь поліцейські", - йдеться в повідомленні. В УСІ додали, що на місце події прибув глава Одеського ГУ НП Дмитро Головін. Він взяв керівництво операцією на себе.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...