"Петушиный генерал" капитально опух": На Донбасі лютують через "вугільну політику" ватажка терористів Захарченка (фото)

Деякі бойовики висувають ультиматум, що якщо він не дасть безкоштовне вугілля, то вони підуть і залишаться в окопах тільки наркомани і алкаші.

Фото: Новинарня.Бойовики «ДНР» обурені тим, що у них значно погіршилось забезпечення вугіллям. У зв'язку з чим, вони змушені закуповувати за свої кошти, передають Патріоти України з посиланням на "ДонПрес".

У своїх коментарях бойовики пишуть:

«Защитникам» Донбасса приходится уголь закупать!»

«Расход угля в зимнее время очень большой… Сегодня привез 500 кг на роту, это примерно на 5−7 дней»…

Из-за этого оккупанты кроют главаря «ДНР» Захарченко последними словами. Некоторые боевики выдвигают ультиматум, что если он не даст бесплатный уголь, то они уйдут и останутся в окопах только наркоманы и алкаши.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...