"П'янки, жінки, гулянки" - пророцтво астролога про майбутнє Януковича

Влад Росс також відзначив, що Гаазький трибунал біглому президенту "не світить".

Фото: volynnews.com.Астролог Влад Росс заявив, що колишній президент України Віктор Янукович буде вести досить ненудну життя. Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

"П'янки, жінки, гулянки. Ось така ситуація", - сказав астролог, відповідаючи на питання про те, що чекає на Януковича.

"На відміну від інших, я не бачу його на Гаазькому трибуналі. Це йому точно не світить. Йому світить банальна життя пенсіонера", - додав Росс. Також він розповів, де закінчить своє життя Віктор Янукович.

"Я можу сказати більше: він навіть зможе їздити по всьому світу, крім України. Але це максимум. Десь, на якихось островах життя він закінчить, та й все", - вважає астролог.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...