"Під грізним наглядом завідуючої збирали руками фекалії": Відомі подробиці жахливого випадку з юними гімнастками в РФ

Батьки дітей поскаржилися на інцидент дитячому омбудсману.

Фото: ФАН.Вихованки однієї з дитячих шкіл спортивної гімнастики в Санкт-Петербурзі були змушені взятися за прибирання туалету в костюмах для змагань і без рукавичок. У результаті одна з них підхопила кишкову інфекцію і пропустила змагання, передають Патріоти України з посиланням на "5 Родной".

Батьки дітей поскаржилися на інцидент дитячому омбудсману Світлані Агапітовій. У когось із відвідувачів школи в убиральні стався прикрий інцидент: "сходив мимо, причому настільки повз, що фекаліями були вимазані і унітаз, і підлога".

Вахтерка прибирати відмовилася, тоді завідуюча відділу художньої гімнастики зайшла в зал, де дівчатка вдосконалювали елементи групового виступу перед змаганнями, і під приводом, що в школі нікого крім них немає, погнала учениць до вбиральні.

Дівчаткам видали туалетний папір, який у спортшколі у великому дефіциті. За допомогою нього і власних вологих серветок дівчатка під грізним наглядом керівниці і збирали руками фекалії.

Місцева преса виклала відео з цього закладу.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...